Personvernerklæring HK Reklamebyrå AS

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan HK tar vare på personopplysninger enten det er som kunde eller som besøkende til våre nettsider.

En personopplysning er enhver opplysning som kan knyttes til en enkeltperson, direkte eller indirekte, herunder navn, postadresse, e-postadresse, IP-adresse og mobilnummer. All bruk av personopplysninger (innsamling, registrering, lagring, sammenstilling og utlevering) regnes som behandling av personopplysninger.

HK Reklamebyrå AS, ved daglig leder Olav Svartøien, er behandlingsansvarlig for personopplysninger vi samler inn i forbindelse med administrasjon av kundeforhold eller bruk av våre nettsider.

Ved inngåelse av samarbeid med HK innhenter vi, lagrer og behandler personopplysninger for å kunne oppfylle en avtale. Dette er informasjon kunde frivillig gi fra seg og er nødvendig for å kunne administrere kundeforholdet. I et kundeforhold er vi pålagt å innhente opplysninger som navn, adresse, e-post, organisasjonsnummer og øvrig nødvendig informasjon. Disse opplysningene benytter vi kun for å behandle et kundeforhold.

HK har databehandleravtaler med de samarbeidspartnere og leverandører som på grunn av administrasjon av kundeforhold har tilgang til personopplysninger.

Informasjonskapsler (cookies).

En informasjonskapsel er en liten datafil som sendes fra vårt nettsted og lagres på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler til å øke brukervennligheten, forbedre nettsiden, gi deg tilpasset innhold samt vise deg annonser på andre nettsider/plattformer.

Eksempler på informasjonskapsler vi bruker er:

Informasjonskapsler for analyse

Vi benytter informasjonskapsler for å innhente ikke-personlig informasjon om brukeres adferdsmønstre og for å analysere brukeratferd. Ved å besøke nettsidene våre, samtykker du i at disse informasjonskapslene lagres i din nettleser. Du kan skru av cookies i nettleseren din og besøke sidene våre likevel, men da med potensielt begrenset funksjonalitet.

Google Analytics

h-k.no benytter Google Analytics, som er den mest utbredte nettanalysetjenesten på internett. Google benytter denne informasjonen til å evaluere hvordan du bruker nettsiden, sette sammen rapporter om aktivitet til nettsideoperatørene og tilby andre tjenester som er knyttet til nettsideaktivitet og internettbruk. HK benytter informasjonen til å sette sammen rapporter og gjøre nettsiden mer effektiv i bruk. 

I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her:  Personvernregler – Personvern og vilkår – Google  

Informasjonskapselen fra Google Analytics er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all registrering i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren:  Google Analytics Opt-outBrowserAdd-on  

På  www.nettvett.no  kan du lese om hvordan du  stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få  tips til sikrere bruk av internett.

Ved bruk av kontaktskjema på h-k.no legger du frivillig igjen den informasjonen vi trenger for å kontakte deg. All informasjon lagres på krypterte servere og brukes kun til å kontakte deg i henhold til ditt ønske. 

Ved å bruke våre nettsider aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med denne personvernerklæringen.

Vi vil til enhver tid gjøre vårt beste for å følge gjeldende regelverk for personvern. Har du spørsmål er du velkommen til å sende oss en e-post på post@h-k.no eller ringe 73 83 38 00