Publisert 19.11.21

Pipelife skaper liv og rør i HK

Rett før sommerferien har HK Reklamebyrå innledet et samarbeid med Pipelife Norge AS. Det første prosjektet vi skal i gang med er å utvikle et kommunikasjonskonsept for kabelvern.

– Med en voksende B2B portefølje og et fokus på industrielle aktører har Pipelife lenge vært en drømmekunde for HK. Vi gleder oss skikkelig til å komme i gang med samarbeidet, sier David Kollsete, konsulent i HK Reklamebyrå.
 
Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast. Bedriften er en del av Pipelife-konsernet som er blant Europas ledende produsenter av plastrør og tilhørende deler. Deres rør benyttes til vann, avløp, kabelbeskyttelse og elektriske husinstallasjoner.
 
– Etter en runde med flere byråer falt valget på HK. Vi opplevde at de forstod utfordringen vår godt og skisserte en prosess som passet oss. Arbeidet med nytt konsept for produktet kabelvern kommer i en spennende tid for oss, hvor rebranding for hele selskapet etter hvert skal implementeres i de ulike markedene våre, sier Line Løset, kommunikasjons og markedsansvarlig i Pipelife Norge AS.
 
Den første utfordringen vi skal løse sammen handler om å løfte et tradisjonelt produkt og en tradisjonell kundereise inn i en digital verden. Dette skal vi gjøre gjennom kommunikasjon som skaper oppmerksomhet i markedet og løfter fram de unike egenskapene til kabelvern og merkevaren Pipelife.
 
Vi gleder oss!
 
 

Aktuelt

Sjekk hva som skjer hos oss!

Aktuelt