Publisert 04.02.20

Familien vokser – her er HK Bits

De riktige folka er på plass. Timingen føles rett. Nå styrker vi vår satsning på teknologi og digitale løsninger med et helt nytt selskap – HK Bits.

Med HK Bits vil vi endelig samle og rendyrke vår kompetanse innen teknologi, design og brukeropplevelse. Byrået skal utvikle digitale løsninger, fra nettbutikker og web-applikasjoner til digitale tjenester og plattformer.

– For HK-alliansen er dette en strategisk satsning for å utvikle vårt miljø innen digital kompetanse, som skal skape de beste digitale løsningene for våre kunder, sier Olav Svartøien, byråleder i HK Reklamebyrå.

HK har i mange år hatt et sterkt teknologimiljø, og jobber med noen av regionens største merkevarer. David Kollsete, konsulent i HK Reklamebyrå, har jobbet tett på utviklerne og designere i nye HK Bits i over to år. Han mener de har et svært godt utgangspunkt for videre vekst i et marked med stor etterspørsel.

– Våre kunder er på veldig forskjellige stadier i sine digitale reiser. Ved å løfte fram teknologi i et eget selskap synliggjør vi en kompetanse vi har hatt lenge, og åpner et nytt marked for hele HK-alliansen. HK Bits er et komplett team som kan ta kunder gjennom hele prosessen – fra idé og forretningmodellering til ferdig testet og markedsklar digital tjeneste eller plattform, sier Kollsete.

HK Bits sitter sammen med HK-alliansen i Posthuset i Trondheim, i et komplett kreativt fagmiljø innen kommunikasjon, markedsføring, teknologi og design. Det gjør at byråene enkelt kan samle ekspertise fra flere fagfelt og samarbeide for å skape best mulige løsninger for våre kunder. Slik vil HK Bits bli både en attraktiv samarbeidspartner for kunder som vil satse digitalt, og et spennende teknologimiljø for nye utviklere og UX-designere.

Bli bedre kjent med HK Bits

Aktuelt

Sjekk hva som skjer hos oss!

Aktuelt